En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde bulunan insanların ve sair cıvıl cıvılların yangın yahut rastgele bir ivedili hesap esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme malik, kuruluşlması ıztırari, kuruluşların vazgeçilemez unsurları arasında belde almaktadır.

Projeye en normal Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı dosdoğru kolaylıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Tasavvur olarak başkalık göstermekle yanında müşterek özellikleri, dayanıklı ve üstelik binada olmalarıdır. Standart iç baplara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da güçlük olur. Bu sayede, yangının yaratması beklenen iktisadi etkilerini en aza indirir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle hiç katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Genel amacı insanoğluın binayı mazarrat yangın kapısı görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin alır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Konstrüksiyonların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan mevsuk şekilde monte edilmeli ve sakim şekillerde olmamalıdır.

Yangın kapıları ekseriyetle merdiven zayilukları, koridorlar ve potansiyel olarak yanıcı maddeler veya ekipman çitndıran odalar arasındaki kritik alanlara monte edilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısının etkinliğini korumak ve yapı sakinlerinin güvenliğini temin etmek amacıyla, denetimler sırasında herhangi bir gedik bulunması halinde derhal onarım veya değteamültirme örgülmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangına Peklik: Yangın bapları, belli başlı bir müddet süresince yangına dayanıklıdır. Bu müddet, kapının yapıldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine ilişkilı olarak bileğaksiyonebilir.

Report this wiki page